MotoPatch.ro produce embleme și patch-uri pentru motociliști și rockeri. Avem o gamă largă de patch-uri rock, patch-uri moto, patch-uri creștine, patch-uri inspiraționale, patch-uri cu simboluri, patch-uri cu nume/nominale. La comandă se poate executa orice broderie care poate fi prelucrată după poza sau logo-ul dumneavoastră.
GAMĂ LARGĂ DE EMBLEME, PATCH-URI ȘI NOMINALE

Comercializăm patch-uri rock, patch-uri moto, patch-uri creștine, patch-uri inspiraționale, patch-uri cu simboluri și patch-uri cu nume/nominale.

CONFECȚIONATE DUPĂ REȚETĂ SPECIALĂ

Mizăm pe estetică. Fiind confecționate după o rețetă specială asigurăm o calitate superioară emblemelor, patch-urile și nominalelor. Nu se scămoșează, nu se șifonează, nu se decolorează. De ce? Sunt brodate cu fir de poliester 100%, sunt întărite prin termocolare pentru rezistență și impact estetic aparte.

LIVRARE ÎN TIMP UTIL

Ne străduim ca fiecare comandă să fie livrată în timp util. Comenzile vor fi prelucrate în ordine cronologică de la momentul plasării comenzii. Comanda poate fi expediată prin poștă sau curier rapid în 3-5 zile lucrătoare pentru embleme expuse pe site în magazinul online, iar pentru comenzile plasate prin formular care necesită prelucrare și editare specială, asigurăm transportul 3-10 zile lucrătoare.